« Farvel til Juli | Main | 5 lækre kager du kan bage med æblemos »

September 09, 2016

Comments

Dorte

Hej Marina
Selvom vi slet ikke kender hinanden, havde jeg tænkt på, om der var sket dig noget. Hvor er jeg glad for, at du bare havde lyst til noget andet end at blogge. Jeg glæder mig til at følge med i dit nye hjem.
Vh Dorte

Tine

Dejligt med et lille livstegn og lige om lidt som i lige så snart, jeg har postet denne kommentar, besøger jeg din blog.

Pernille

Skønt at høre du har det godt. Du har nemlig ret, jeg kan godt føle mig lidt bekymret når bloggere holder helt op med at blogge - også selvom det ikke kommer som en overraskelse.
Jeg tænker at aflivningen kan være svær, og mange holder fast i troen på at dukke op igen - og derfor ikke får sagt farvel.
Tillykke med de nye græsgange, med dine altid skønne billeder er det en fryd at bladre gennem, og jeg får lyst til at lave det hele med det samme :)

Kristina Sønderup

ÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHh - TAK!
Jeg savner dig
KNUS

Marina

Kære Dorte

TAK fordi du tog dig tid til at skrive en hilsen til mig. Det betyder meget. Jeg er så glad for at du også har lyst til at følge med på den nye blog, der bliver lidt mere fokuseret og lidt mindre personlig. Til sidst følte jeg simpelthen at Badut dækkede et alt for stort fagområde og det er derfor jeg denne gang prøver at være lidt mere fokuseret. Håber sådan at man stadigt kan mærke mig gennem de billeder jeg tager og de opskrifter jeg vælger at udvikle.

Marina

Kære Tine. Hvor er jeg glad for at du stadigt vil følge med sådan som jeg tror du har gjort det næsten lige fra begyndelsen. Engang kan jeg huske at du foreslog at vi hver dag skulle fortælle hvad vi fik til aftensmad. Det kunne jeg slet ikke overskue med tre små børn, men man kan på en måde sige at det er det jeg gør nu. Ganske vist er det ikke sådan at der er et 1:1 forhold mellem madplaner og det vi spiser, men det er faktisk ret tæt på og de retter jeg foreslår er altid noget vi har spist i ugen før eller som jeg planlægger til ugen der kommer. Virkeligheden hjemme hos os er bare lidt mere kaotisk end man kan skrive ind i en plan. Nogle gange er her en kæmpe flok, andre gange er de allesammen ude. Måske er det derfor jeg er så vild med altid at få noget nyt ud af resterne.

Håber sådan at du bliver glad for den nye blog også. Skriv endelig hvis du har gode forslag til noget jeg skal gøre anderledes.

Marina

Kære Pernille

Jeg tror du har helt ret. Det er fordi man ikke helt vil slippe det man har skabt at det bliver på den måde. Man har jo som oftest lagt utroligt meget arbejde (og nogle penge) i sådan en blog og det er næsten som om det bliver ens barn. Det kan man jo ikke sådan lige vende ryggen til, hellere ikke selvom man godt kan mærke at tiden er kommet.

Alligevel er jeg simpelthen så flov over at der kom til at gå et helt år før I hørte fra mig. UNDSKYLD.

Marina

Kære Kristina.

Jeg savner også dig og blev simpelthen så glad da jeg så der var liv på DIN blog. Den nye blog har forhåbentligt færre nøkker når det kommer til at lade dig kommenterer. Bliver ihvertfald altid SÅ glad når jeg høre fra dig. Kram.

gitte nielsen

Blev så glad, da jeg så dit indlæg, har ofte tænkt på dig og om der var sket noget alvorligt i dit liv, siden der ingen livstagen var fra dig. Jeg har nydt dine indlæg og dine smukke billeder, har kikket på din nye blog, men desværre er jeg ikke interesseret i mad, så jeg bliver nok ikke en trofast læser frem over, men held og lykke med din nye blog.

Lonni

Skønt! :)
Vi ses på bloggen!

Kh
L

Marina

Kære Gitte

Undskyld. Jeg er som jeg skriver ovenfor så utrolig flov over at jeg ikke fik givet lyd før jeg forsvant. Selvfølgelig giver det ikke så meget mening at følge med på den nye blog hvis man ikke er intresseret i mad. Noget skulle jeg vælge for jeg havde brug for at være mere fokuseret og jeg har vildt meget lyst til at blive god til at fotograferer mad (jeg synes nemlig at det er super svært). Jeg er så glad for at du har holdt af Badut og vil også gerne sige tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar og sige farvel. Hav det godt og nyd efteråret.

Marina

Kære Lonni

Du kan tro jeg bliver glad hvis du vil følge med fremover. Sig endelig til hvis der er noget der ikke fungerer eller noget du kunne tænke dig anderledes. Vi ses.

Karen

Dejligt at du blogger igen! :) Håber du lader Badut stå, som stadig er smuk at læse i. :)

Nina

Jeg Er lige på besøg påt din badutblog, efter længere tids pause, både fordi der i længere tid ikke kom nye blogindlæg, men også fordi jeg selv i Marts16 blev mor for første gang.
Jeg savnede din blog, har elsket at læse dine indlæg, som har været en stor inspirationskilde for mig og mit familieliv! Det stemmer overens med de kvaliteter og visioner jeg sætter pris på og har her i livet! Ikke mindst har jeg elsket at det hele kom fra hjertet og ikke var en stor sponsoraftale - og hvor alt altid bliver fremstillet klinisk, opryddeligt, clean, nyt og picture perfect!
Dejligt du er ok, og har lyst til at blogge påny.. jeg har godt kunnet lide dine madindlæg, så vil følge med på din nye blog! Men vil også med glæde slå op og bruge badut løbende gennem året, så lille Loui og min familie kan få ligeså mange gode og kreative oplevelser!
Hav det nu rigtig dejligt, bliv ved med at gøre hvad du finder rigtigt, du er, ihvertfald blogmæssig, hvad jeg finder som et rigtig interesant menneske, Al lykke til!

Marina

Kære Nina

Allerførst TILLYKKE med den lille ny. Der findes ikke noget større og livet bliver aldrig helt det samme igen.

Og så mange, mange tak for en dejlig , dejlig kommentar som jeg først ser nu. Det glæder mig så utroligt meget at du har kunnet finde inspiration i Badut. Fra mails og kommentarer gennem årene har jeg ofte fået det at vide og det glæder mig så meget ford det var jo det der var hele ideen med denne blog fra den allerførste dag. I virkeligheden er det en filosofi som jeg har forsøgt at få til at skinne igennem på HELE bloggen ikke bare på de kreative indlæg. Fordi jeg kan se at bloggen stadigt bliver brugt og læst har jeg valgt at lade den forblive åben så folk kan bruge den.

Jeg savner selv Badut. MEGET faktisk, men man kan ikke skrive en familieblog når ens børn ikke længere har lyst til at være omdrejningspunkt for den. Jeg har alle dage respekteret dem, spurgt om lov til at bruge billeder af dem og gjort mig umage med ikke at skrive sjove men pinlige historier om dem. I alle årene elskede de at bloggen fandtes og var stolte når ting de fandt på kunne bruges af andre. Nu har de det ikke sådan længere og jeg synes Badut skal have lov til at blive stående som en familieblog. Derfor den nye blog hvor jeg skal øve mig i at sætte mig selv i centrum. Det kan jeg simpelthen ikke og derfor sætter jeg istedet maden i centrum!

Af og til vil jeg måske skrive et lille indlæg herinde, men jeg kan bare mærke at det er overvældende at starte ny blog og der er ikke ret meget overskud til at få lavet indlæg til Badut.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.