« Årets adventskranse | Main | Kreativ gaveindpakning til børnegaver »

December 07, 2016

Comments

www.skøreliv.dk

Sikke nogle fine kugler og ditto dekorationer! Jeg er lidt bagud på hele feltet, men satser på at gøre stærkt come back! Jeg holder også mest af de gamle ting med hygge, historie og patina. Hold da op en masse syltetøj, der skulle gøres kål på med de kobberlåg, men det er lige før jeg tror, at mine drenge kunne give den husholdning kamp til stregen 😝

Karin Laursen

Så fin en kalenderdekoration. JJeg klikkede lige over til dine adventskranse. Den med de japanske lygter er godt nok fin. Jeg juler til ligesom dig, dvs der kommer mere og mere til i løbet af december. Her rydder jeg alle hylder og vindueskarme. Ellers bliver det for trangt, synes jeg. Fordelen er at efter jul, så får tingene sommetider nye pladser eller måske får jeg lyst til at se på noget andet. Du ved, det med at have et nips
Lager at tage af.
Forresten, marmeladelåget er så lækkert.

Marina

Kære Skøreliv

Altså når man er alene hjemme med tre mindre børn så SKAL man være bagud på hele julefeltet. Ellers er der noget der ikke stemmer. Det bliver altid jul, noget jeg har trøstet mig selv med at sige i mange år for selvom der er jul over hele paletten på Badut så ser det ikke helt sådan ud på min side af virkeligheden og det gjorde det slet, slet ikke da børnene var små og jeg var alene med dem det meste af tiden. Så er det med at holde fokus på det man selv og børnene synes er det vigtigste. Hos os har det altid været drillenisse, småkager/ æbleskiver og for mig adventskransen. Desuden har pigerne jo altid helt af sig selv gang i noget hyggeligt krea. Mine børn og nevøer har altid elsket vores jul også selvom det ikke er det hele der står snorlige og sådan tænker jeg også at det er hos jer.

Marina

Kære Karin

TAK.

Ja de blev da fine de japanske lygter. Jeg var også rigtig glad for at give den adventskrans til min søster.

Jeg rydder faktisk også vindueskarme og andre steder hvor der står nips så der bliver plads til julepynten. Det meste af min julepynt er gået i arv fra min mor og min Farmor og jeg elsker det fordi jeg ser min mors kærlighed til tingene når jeg står med det i hænderne. En dag skal det gå videre til mine børn. Det er da fint.

I Januar gør jeg ligesom dig og ser på tingene med lidt nye øjne. Det er en meget god tradition.

Og ja det er da ret lækkert det kobberlåg. I mit barndomshjem blev det brugt som gong gong når vi skulle spise. Jeg bruger det mest som bakke fx her under en juledekoration.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs