« Årets adventskranse | Main | Kreativ gaveindpakning til børnegaver »

December 07, 2016

Comments

www.skøreliv.dk

Sikke nogle fine kugler og ditto dekorationer! Jeg er lidt bagud på hele feltet, men satser på at gøre stærkt come back! Jeg holder også mest af de gamle ting med hygge, historie og patina. Hold da op en masse syltetøj, der skulle gøres kål på med de kobberlåg, men det er lige før jeg tror, at mine drenge kunne give den husholdning kamp til stregen 😝

Karin Laursen

Så fin en kalenderdekoration. JJeg klikkede lige over til dine adventskranse. Den med de japanske lygter er godt nok fin. Jeg juler til ligesom dig, dvs der kommer mere og mere til i løbet af december. Her rydder jeg alle hylder og vindueskarme. Ellers bliver det for trangt, synes jeg. Fordelen er at efter jul, så får tingene sommetider nye pladser eller måske får jeg lyst til at se på noget andet. Du ved, det med at have et nips
Lager at tage af.
Forresten, marmeladelåget er så lækkert.

Marina

Kære Skøreliv

Altså når man er alene hjemme med tre mindre børn så SKAL man være bagud på hele julefeltet. Ellers er der noget der ikke stemmer. Det bliver altid jul, noget jeg har trøstet mig selv med at sige i mange år for selvom der er jul over hele paletten på Badut så ser det ikke helt sådan ud på min side af virkeligheden og det gjorde det slet, slet ikke da børnene var små og jeg var alene med dem det meste af tiden. Så er det med at holde fokus på det man selv og børnene synes er det vigtigste. Hos os har det altid været drillenisse, småkager/ æbleskiver og for mig adventskransen. Desuden har pigerne jo altid helt af sig selv gang i noget hyggeligt krea. Mine børn og nevøer har altid elsket vores jul også selvom det ikke er det hele der står snorlige og sådan tænker jeg også at det er hos jer.

Marina

Kære Karin

TAK.

Ja de blev da fine de japanske lygter. Jeg var også rigtig glad for at give den adventskrans til min søster.

Jeg rydder faktisk også vindueskarme og andre steder hvor der står nips så der bliver plads til julepynten. Det meste af min julepynt er gået i arv fra min mor og min Farmor og jeg elsker det fordi jeg ser min mors kærlighed til tingene når jeg står med det i hænderne. En dag skal det gå videre til mine børn. Det er da fint.

I Januar gør jeg ligesom dig og ser på tingene med lidt nye øjne. Det er en meget god tradition.

Og ja det er da ret lækkert det kobberlåg. I mit barndomshjem blev det brugt som gong gong når vi skulle spise. Jeg bruger det mest som bakke fx her under en juledekoration.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
Masser af Halloween ideer.
Græskarsuppe er den perfekte halloween middagsret fordi suppen smager dejligt og kan pyntes så fint med spindelvæv. Opskrift og nem DIY på spindelvæv.
Sådan laver du heksefingre: den klassiske Halloween småkage
Se hvordan du let laver lækre chokolade edderkopper til Halloween
Nem opskrift på skønne kandiserede æbler.
Kreativ med efterårs blade
Ideer til efterårsferien.
Opskrift på æblemos og fem lækre kager med æblemos
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.
Mange ideer til ting man kan lave med kastanjer.
Trin for trin anvisninger på hjemmelavet skattekort og seje eventyrtegninger til udskrivning.
Opskrift på lækker brombærsyltetøj

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.
Opskrift på børnevenlig småkagedej. Nem at arbejde med og altid lækre småkager.