Comments

Anne Moloney

Hvor er det bare en lise for sjælen at besøge din hverdagsvidunderlige blog, der lyser mirakuløst af glæden og taknemmeligheden for det gode liv der forundes dig og gennem dig dine børn.

Marina

Tak Anne. Jeg tænker på Jer hver gang jeg ser min jule header, for det er jo jeres halmhytte der ligger der i baggrunden.

Nina

Mums de ser lækre ud :) Jeg har lige tilladt mig at dele dem på min facebookgruppe på nettet. Tak for en altid inspirerende blog - jeg holder meget af at læse med!

Marina

Kære Nina. Tak for din søde hilsen. Den blev jeg virkelig glad for. Badut læses jo til min glæde af mange, men der er ikke ret mange der lægger en kommentar her og jeg bliver så glad når nogen lige tager sig tiden engang imellem. Tak også fordi du delte linket i din facebook gruppe, det er du altid velkommen til.
Hav en dejlig sommer.

Tina

Tak for en skøn blog. Har først for nylig fundet den, og jeg finder dine mange, mange ideer, især til børneaktiviteter, meget inspirerende og lige til at gå til. Jeg arbejder i en børnehave, og har fundet mange brugbare aktiviteter, så tsk for det-og bliv endelig ved;-)

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs