« Fe vinger | Main | Fastelavnsmasker »

February 10, 2010

Comments

Rakel

Ja de der frynse dimser kan jeg også huske.. De var virkeligt fine, og hvis man nu tager forskellige farver når man laver dem, så bliver de også flotte... Der er nu ikke noget så fint som fastelavnsris.. Det som Frederikke har lavet i år er af mirabelle grene og sørme om ikke den første lille blomst sprang ud igår.. Det dufter helt fantastisk af søde forårs blomster... :)
Hav en go dag...
kh Rakel.

Vita

Ih hvor er de fine. Det skal jeg huske næste år. Mit fastelavnsris fik bare sådan nogle crepstrimler på. Men det er jo SÅDAN der de skal se ud :-)

Marina

Kære Rakel. Hvor yndigt med mirabelle blomster på fasterlavnsriset, det er lige nu midt i vinterkulden man trænger allermest til forårsblomster og mirabelleduft. Vi sætter ikke vores birkeris i vand for så synes jeg de sviner for meget når de skal bruges søndag morgen.

Kære Vita. Crepstrimler er også fine, men de her silkepapirs kvaster de rigtige for mig. Det første år jeg lavede fastelavnsris til børnene kunne jeg slet ikke hitte ud af det og endte med at lave blomster i stedet, men det er vist nok også ret traditionelt. Senere da jeg ikke stod med utålmodige børn fem minutter i rasletid fandt jeg teknikken.

Madame

Hvor er de smukke, Marina - jeg husker dem så tydeligt fra min egen barndom. Måske Bella bør have et fastelavsris lavet af farmor :-)

Marina

MOn ikke hun ville elske det Madame? Og det er så sjovt og nemt at lave fstelavnsris.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs